søndag 19. februar 2012

Bishop 3


Beklager at bloggen ikke har blitt oppdatert på en stund! Om det er pga. generelt forfall i laget, eller pga. av at jeg, Steffen, har overtatt bloggansvaret vites ikke.

Siden sist har vi fått sjekka ut og buldra på de resterende områdene vi ennå ikke hadde sett. Først ut var Druid-stones. Dette feltet ligger 2000 fot over Bishop, og nesten alle disse må overvinnes til fots. Som klatrere flest var vi skeptiske til en såpass lang anmarsj, men vel fremme fant vi ut at buldringa her var vel verdt turen. Fantastiske linjer og likeså utsikt, gjorde dagen fullkommen. Noe bildene under forklarer bedre enn 1000 ord.

Deretter fulgte en dag på Happies. Dette er et felt med helt annen steintype enn der vi vanligvis buldrer (Buttermilks). Vulkansteinene på Happies er mye snillere mot fingra enn krystall-granitten på Buttermilks og Druids. Dette passet oss bra i og med at fingrene lignet mer på kjøttdeig enn noe annet. En del bulder vart gått, men vi var ganske slitne hele gjengen.

Etter en uendelig lang hviledag, var vi igjen tilbake på Buttermilks. Vi hadde en bra dag med noe bestigninger og mye prosjektering. Selv om vi nettopp hadde hatt en hviledag, var vi fortsatt ganske slitne. Vi måtte innse at slaget var tapt og en dobbel hviledag stod for tur. Noe som kan bli nok så langtekkelig for 3 stk. gira klatrere i et av verdens buldremekkaer. Derfor (etter en kjapp titt på Yr.no), bestemte vi oss for å stikke nordover til Reno. Yr meldte snø i Bishop dagen etter, så da passet det fint med en liten utflukt. I tillegg til at vi kunne handle litt og viktigst av alt, få tiden til å gå.

Reno ligger i Nevada og er kjent som lillebroren til Las Vegas. Samma greia, men litt mindre. Selv om vi ikke hadde noen planer om å gamble, så vart det allikevel en tur innom kasinoet. Der opplevde vi hvordan én dollar fort vart 40, og minst like fort borte. Til dere som tenker på å reise til Reno, kan vi melde om veldig bra ”all-you-can-eat” sushi og et bra Patagonia outlet. Ellers var det rimelig stusselige greier. Hotellet var lureri fra ende til annen. Kun gratis internett for en maskin, spa avdeling inkludert (som var stengt), tre senger var egentlig to osv… Vart en middels tilbakemelding på Hotels.com.

Heldigvis kom vi oss derifra uten varige men, og nå er vi tilbake i Bishop. Sola skinner som vanlig og Yr.no melder stadig bedre vær. I går var det ny rekord, 10 dager med kun sol og perfekt temperatur! Vi føler også at Bishop har blitt vårt 2. hjem. Alle triks er lært, og flettet inn i den daglige rutinen. Dagen begynner med frokost, tett etterfulgt av kruttkaffe a la Thorsrud. Begge deler inntas sengeliggende. Deretter går ferden videre til Vons der vi handler inn ferskt brød og digg pålegg. Da er vi klare for buldring, og kjører videre til dagens utvalgte område. Buldringa beskrives best med bildene under.

Klokken fem må vi som regel kjøre fra feltet for å rekke ”happy-hour” på Whiskey-creek. Mandag til fredag er dette stamstedet. Middagen er halv pris før klokken seks, og bedre deal enn det skal man virkelig lete lenge etter. Sykt god hamburger og søtpotetfries til ca. 40 kr. Helt konge. Dagen avsluttes gjerne med Heltens (Pringla) geniale boblebadtriks på det lokale luksushotellet.



Medbrakt drikke er greia på thairestauranten ved flyplassen. Spesielt bra konsept når man må vente på bord!
Kaffe- og vinkoppen til Surrheim

Dales Camp
Cuban Roll

Steffen går Xaviers Roof!

Pollen Grains

Breiviken på Jedi Mind Tricks


Suspendeed in Silence!


Lidija's Mouth, Drone Milita og Suspended.. - alle klassebuldere!
Spectre!
Buttermilks
Lunsjtid
The Pinch Problem


Druid Stones
På vei opp til Druids

Helten halser etter :)

Svett anmarsj
Oss får buldra
Thunder Wall

Sulheim flasher Sky Dance
Finger'n peker på bilen 
Through the Window

Steffen flasher Cayla
Posering
Starten på Cyla
All Fired Up
Arch Drude


Steffen flasher Shock Therapy Right 
Helten jobber inn flyttene på Lounge Lizards
Happys

Sulheim  på Disco Diva 
The Hulk
Mannenam 

Morning Dove White 
Mister Witty 
HAT
 Reno
Den eneste dagen med snø var seff når vi skulle kjøre over fjellet til Reno


Ekstrasengen
Amerikansk sushi på sitt beste!