tirsdag 27. september 2011

diverse

Fortsatt Sveits, fortsatt sommer, fortsatt bart som vokser og fortsatt lite sending. Heldigvis har vi lillemor til å være supergira og ta seg av klatringa, så noe skjer på den fronten også.

Etter fredagens alt for varme og tidlige start, hadde vi slowstart på lørdan med avis og kaffe på verandan. Så skulle vi endelig ut for å bade, noe Hans hadde fabulert om i flere dager. Kursen ble derfor satt mot Lugano. Var en utrolig klam dag, med masse folk i byen, så vi ble raskt demotiverte siden lidoen (badet) vi hadde sett oss ut var stengt. Ble derfor lunsj på en heller dårlig restaurant med en dertil ræva kelner og selvfølgelig mat i samme stil, men, turens første burger! Lugano innfridde altså ikke og vi dro til Mendrisimo for shopping. Hans skaffet seg både primaloftjakke og gore-texbukse, mens jeg nok en gang havna på North Face butikken og fikk kjøpt meg en lett buldrejakke:)

Lugano gikk ikke vår vei
Turister i Lugano
Burde skjønt at maten stod i stil med det litt slitne klientellet
Søndag morgen dro vi til Magic i håp om bedre forhold. Termometerets fall oppover mot San Bernadino passet ble svart med stigende humør av Califonianes passasjerer og da vi kom frem til campen var det nesten så kalt at jeg vurderte å skifte til bukse. Men bare nesten.

Har aldri vært i Magic før og etter å ha lest en heller dyster (og dårlig) artikkel om stedet i Klatring for noen år siden, var forventningene ikke skyhøye. Men tror Dag må ha røyka sokkene sine mens dens artikkelen ble skrevet, for Magic hadde masse bra stein, mer enn gode nok landinger, flott natur og en litt eventyraktig atmosfære. Vi fikk prøvd oss på klassikere som Südenfall, Blown Away og Supernova og noe ble sendt, noe ble ikke sendt og alt står der vel fortsatt, klart for fall, når vi skal opp igjen i morgen!



Maria går Blown Away!
Eirik går Verboten Frucht
Liten spotter, spotter stor mann på stor linje!
Hans var litt sliten
I går dro vi til Brione, nok en gang i stekende sol. Fikk allerede til frokosten jobbet litt med brunfargen og så frem til en solrike dag i høyden. På vei opp stoppet vi for å se på demningen og Hans virket i noen sekunder gira på å hoppe strikk. Ble med tanken, men demningen er fortsatt like imponerende sog psykende svær, så alt respekt til dem som hopper!

I Brione tok Maria og Hans seg av buldringen, mens jeg var hoffotograf.  Dagen begynte på Frogger. Mens Maria klatret tok jeg og hans oss av badingen. Fikk til en riktig så finn fotosession i det klare og overaskende varme fjellvannet og konklusjonen er at vi gjøre oss bedre som modeller/svømmere/tænere enn klatrere! Etter Frogger ble det Molunk og Atlantis, men ingen av bulderne ga noen gratis denne dagen. Fikk riktignok mange fine bilder, så med litt klipp og lim skal det nok se ut som noen kom seg oppJ

Hans under Frogger
Hans gjør seg klar for bading i Brione
Hans viser seg frem for kameraet
Snikende tiger, skjult..



Morro for de gamle
Maria, Molunk, kaffe - trenger en mann mer?
Hud og atter hud - et evigvarende mas
Atlantis
Atlantis

Avsluttet dagen på Sonnenanbeter og her imponerte lillemor med en kjapp bestigning. De minste er vist blitt størst…På hjem fra Brione stoppet vi på en liten restaurant og bestilte gnocchi. Det smakte som slappe hvetemelsballer og måltidet skrev seg inn i blogghistorien som det soleklart dårligste vi har spist!

Sonnenanbeter
Nå er det hviledag og soling på verandaen som gjelder, så til neste gang det blir bildevisning kommer vi til å være ugjenkjennelig brune!