torsdag 9. februar 2012

Bishop 2


Eirik har midlertidig gitt fra seg bloggansvaret, jeg (Einar) skal derfor prøve å komme med en liten oppsummering av de siste dagers hendelser. Har nå hatt 6 klatredager og sett de fleste større sektorer. Prosjekter begynner å peke seg ut, lista med buldre vi har prøvd (åpne kontoer) er allerede lang. Vi har også rukket å se litt på hva området har å by på av andre aktiviteter.

Av minneverdige bestigninger de siste dagene kan det meldes om full teambestigning av overraskende vanskelige The Flake v7. Vi kikka på det uten fører en dag i forveien, da ble graden antatt å være fra v6 og helt ned i v4.

På søndag var det Superbowl, vi var selvsagt ute for å sjekke ut denne amerikanske høytidsstunden. Selv om stemningen på Whisky Creek var mildt sagt behersket fikk vi hvertfall et visst inntrykk av hvor mye det betyr for de lokale. Det rare er at reklamene og pauseunderholdninga ser ut til å være det viktigste i tillegg til loddtrekninga der Eirik faktisk vant 2 pils og en bøtte, temmelig awesome! Whisky Creek har forøvrig halv pris på burgere før 6 og har derfor bitt vårt faste spisested og vannhull.  

I går møtte vi Trine og Ethan, som også er på henholdsvis ferie og jobb her i Bishop. Etter å ha spist felles middag på Whisky Creek lovte Ethan å vise oss den lokale spesialiteten å ta gratis boblebad på et av byens fineste hotell. Er alltid vanskelig å beskrive morsomme situasjoner i ettertid, men gjør et lite forsøk. Ethan og Trine skal kjøre i forveien til dette hotellet, vi venter på parkeringa. I det Ethans bil kjører forbi oss legger vi oss på hjul og kjører etterhvert innover i Bishops smågater. Bilen stopper foran et bolighus, og ut av bilen kommer verken Ethan eller Trine, men en annen person som lurer på hvorfor vi følger etter ham. Det viser seg at denne personen har spist på Whisky Creek, reist samtidig med oss, og har identisk bil som Ethan. Jeg legger til at denne personen var Wills Young, lokal helt og forfatter av klatreføreren for området. En merkelig tilfeldighet, men vi har nå blitt delvis kjent med en ny klatrekjendis, check!  Den siste morsomme tilfeldigheten er at hotellet vi skulle til bare lå et par kvartaler unna. Ethan holder ord, og vi avslutter dagen med terapibading i vekslevis varmt og kaldt basseng.

Av annet småstoff kan nevnes at døgnrytmen har begynt å komme i orden, felles forbud mot å bikke før 22 har gjort det mulig å sove fram til ca, halv 8. På tv-serie fronten har vi havna i real-time på både Californiacation og Spartacus og må vente en uke på nye episoder. Heldigvis har Steffen lasta ned over 50 episoder Sons of Anarchy. Episodene er nærmere en time lange, noe som gir mange timer felles kos i Eiriks queen size seng, skal vurdere å legge ut bilde...

Avslutter med et par sitater fra mine romkamerater:
"Hvis de lurer på hvilke bulder som er på bildene får de sjekke sjøl, kanke holde dem i hånda heller," - Steffen.
"Vil heller ha en hard en, enn en myk enn, i baken" – Eirik (red. anm; i forhold til spotting).

Peace out!

Nye pads = mye glede
Atari på Happys
Utsikt fra Dales Camp - Grandpa sees midt i bildet
The Flake










Zenflute

Solitaire





Judge Not - "hard to know if this will clean up to become a classic or just fall apart.." (guideboken).





Xavier's Roof - konto åpna! 


Popes Prow

The Mandala
Finger'n
Surrheim

High Plains Drifter


Croft Problem
Lunsj på The Trees - noen er takknemelig for mat, andre vil ha mer

Brun skal man bli - legg merke til sokkene
Ten Pin Trial 
Bowling Pin

Buttermilks!
Magnetic North
Sulheim på Soul Slinger 

Helten på høyballen Mordecai

Fly Boy!

og tilslutt noen bilder fra ipod telefonen min
Meksikansk mat er digg
Super Bowl 
Happy Hour
Kosa seg