mandag 3. oktober 2011

sol, strekkmerker og sending


Side sist har vi kjørt fra Sveits til Font i stekende sol, jobbet med brunfargen og buldra! I går morges var Lillemor som vanlig gira og ble derfor sendt med doktor Furu ut på morgenøkt i skogen, slik at vi gamle kunne få litt alenetid og kose oss i sola:) Jeg har pådratt meg noe som kan se ut som strekkmerke på magen, etter en lang formiddagsøkt med bok på verandaen i Ludiano, så mitt målet for gårsdagen var å få solt dem bort. Men det er lettere sagt enn gjort, for den klart mest foretrukne solestillingen er tross alt sittende slik at man kan lese bok uanstrengt. Men det hjelper ikke mine strekkmerker! Så står igjen med noen alternativer:
1) Lese bok liggende, men bli sliten i arma
2) Slanke meg – lite aktuelt med baggis og andre franske fristelser på menyen
3) Få rund kulemage uhorvelig fort – aktuelt, men kommer til å gå utover klatringa
3) Gi opp og heller fokusere på at man tross alt blir brun, selv med noen skjemmende hvite striper mitt på magen

Skal bruke formiddagen i dag til å eksperimentere og kommer tilbake med rapport, ev bilder. Innspill motas med takk.

Utpå formiddagen i går fikk jeg og Hans besøk av Alpinisten med frue. Det ble drukket kaffe og spist is i en meget avslappet, dog litt døsig, atmosfære. Planen var vel å buldre litt sammen, men varmen satte en stopper for det. OK, med resten av alpinlandslaget pluss en bror og noen til, kommer ned senere i oktober, så får satse på at få til noe buldring sammen da. 

Jeg og Hans kom oss opp av solstolene i firetida og dro for å hente Maria på George au Houx, der hun hadde feid over flere buldre, blant annet sitten til Gargantoit! Sammen dro vi videre til Buthiers, der spesielt Hans var revansjelysten og skulle ha et oppgjør med Magic Bus. Det ble kort prosess og Hans, etter tidligere uttalelser å dømme, kunne si seg ferdig og fornøyd  med årtes Fonttur før den egentlig hadde begynt! Endte likevel tilslutt opp på Nemesis med hodelykter, men for skylde på litt lite lys og forhold for at den ikke ble sendt. Alt i alt en innholdsrik og flott første dag i font. Bare 55 igjen….


Volvo 1800 ES - ca 8700 stk produsert
Oss får buldra


Siste bommen sør for Font
Ikke alltid så lett å time selvutløseren
Hvorfor buldre, når man kan kose seg i sola?


Strekkmerker 

Hanzo går Magic Bus